horeca
2 min

5 redenen waarom je geen terrasoverkapping moet nemen in de horeca

5 redenen waarom je geen terrasoverkapping moet nemen in de horeca

Eindelijk is die zomer voorbij. Even tijd voor rust en je hoeft niet de hele tijd achter die klanten aan te rennen. Laat die regen maar komen! Natuurlijk zou je kunnen kiezen voor een horeca terrasoverkapping om je terras ook in de herfst en winter toegankelijk en winstgevend te houden. Daarmee houd je regen, wind, kou en sneeuw buiten, doordat je in feite nog een extra binnenruimte creëert. We geven je graag 5 redenen waarom je dat niet moet doen. Oordeel zelf via onze ROI calculator.

  1. Risico op extra omzet

Je moet er niet aan denken. Als je je terras in alle seizoenen kunt blijven gebruiken, blijven de klanten ook komen. En dat levert een hoop extra geld op. Ga maar na, een terrasoverkapping is te realiseren tot een oppervlakte van 8 bij 16 meter. Dat levert je 128 vierkante meter extra terras op dat je het hele jaar door kunt gebruiken. Pfff…

  1. Al die klanten blijven langer

Als je geen gebruik kunt maken van je terras, zitten de mensen in de frissere seizoenen veel korter buiten. Wanneer het in de loop van de dag kouder wordt, zijn ze weg. Met een goede terrasoverkapping blijven de mensen net zo lang zitten genieten als ze zelf willen. Zo blijf je bezig.

  1. Veel minder koffie hoeven drinken op het gemeentehuis

Die goede relatie van je met de gemeente-ambtenaren kan wel eens een flinke knauw krijgen als je kiest voor een terrasoverkapping. Omdat je er vaak een minder uitgebreide vergunning voor nodig hebt, soms is alleen meldingsplicht al voldoende. Dus is het afgelopen met al die gezellige kopjes koffie met je vrienden op het gemeentehuis. Daar gaat jullie goede contact.

  1. Wéér geen nieuwe parasols hoeven kopen

Omdat je om het jaar nieuwe parasols moet kopen, kun je er elke keer je eigen draai en smaak aan geven. Met een terrasoverkapping loop je al die pret mis, want je krijgt vijf jaar garantie op motoren, doeken en onderdelen. Je zult er dus even mee door moeten.

  1. Nóg groter personeelstekort door al die extra klanten

Het is niet anders: doordat jij je klanten een betere, langere, knussere en comfortabele ervaring biedt, zullen ze terug blijven komen. En reviews schrijven. En dan komen er nog meer. Een terrasoverkapping betekent de hele herfst en winter in de weer blijven. Het is maar de vraag of je daar zin in hebt.

Toe aan rust of ambitieus?

De conclusie is simpel. Als jij in alle rust van het laagseizoen wilt genieten en de herfst en winter lekker voorbij wilt laten kabbelen, kies dan niet voor een terrasoverkapping. Mocht je van het laagseizoen een tweede hoogseizoen willen maken en keihard door willen ondernemen, dan weet je nu wat je te doen staat. De keuze is aan jou.

Artino staat voor je klaar met de beste terrasoverkappingen die jou en je team ook in de winter laten zweten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en jouw ROI? Download dan onze ROI-calculator en bereken je terugverdientijd.

 

 

wilt u hierover meer weten?
Kom dan eens langs in onze showroom!
Bezoek plannen
gerelateerde artikelen
brochure aanvragen

Laat u
inspireren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam magna Leo, pretium sit amet antea, aliquam imperdiet enim. Vivamus interdum ex sit amet neque hendrerit.

Gratis brochure

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over onze bijzondere producten, nieuwe collecties en exclusieve, eenmalige acties.