horeca
1 min

Horeca overkapping - Van der Valk Akersloot

Project | Horeca overkapping

Van der Valk Akersloot is voorzien van een hoogwaardige terrasoverkapping voor de horeca, uitgerust met een robuust en weerbestendig PVC doek. Dit doek is ontworpen om diverse weersomstandigheden te weerstaan, waardoor het terras het hele jaar door bescherming biedt tegen regen, zon en wind. Van der Valk zocht naar een efficiënte en duurzame oplossing op de lange termijn, die de nadelen van traditionele parasols zou vermijden. Parasols kunnen namelijk instabiel zijn bij sterke wind en bieden vaak onvoldoende bescherming tegen de elementen. Met de nieuwe terrasoverkappingen kan het terras het grootste deel van het jaar optimaal worden gebruikt, zodat gasten comfortabel buiten kunnen zitten, ongeacht het weer.

DSC_0063

DSC_0034DSC_0081

Afmetingen

De terrasoverkapping is indrukwekkend groot en heeft een uitval van meer dan 8 meter, om precies te zijn 8,38 meter. Deze ruime uitval biedt een uitgebreide schaduwzone, waardoor het terras aanzienlijk meer comfort biedt voor de gasten. Door het gebruik van een prachtig donker PVC doek krijgt deze overkapping niet alleen een luxe uitstraling, maar het draagt ook bij aan de sfeer van elegantie en stijl die Van der Valk Akersloot wil uitstralen. Het doek is speciaal ontworpen om duurzaam en weerbestendig te zijn, en het draagt bij aan de efficiënte afvoer van regenwater. Het water stroomt moeiteloos van het doek af en wordt via de strategisch geplaatste palen naar de tuin afgevoerd, waardoor plassen of overlast op het terras zelf worden voorkomen en het eronder droog en verzorgd blijft.

DSC_0108

DSC_0111.    DSC_0103

DSC_0072

DSC_0083 - kopie     DSC_0110

wilt u hierover meer weten?
Kom dan eens langs in onze showroom!
Bezoek plannen

Meer projecten

 

brochure aanvragen

Laat u
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

Gratis brochure
mockup artino

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over onze bijzondere producten, nieuwe collecties en exclusieve, eenmalige acties.